Dit jaar mogen wij als kaatsvereniging weer meedoen met de jeugd sponsor actie van de Poiesz. Deze actie loopt van 12 februari tot en met 7 april.

Wij moedigen jullie daarom aan om jullie boodschappen te doen bij de Poiesz in de Westereen en Jeugd Sponsor Munten te sparen van k.f. Lyts Begjin. Hoe meer munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld er aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd aan onze vereniging. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Bij elke € 10 besteding aan boodschappen krijgt u gratis munten aan de kassa van alle Poiesz supermarkten. Deze kunnen jullie direct in de koker doen, of eventueel bij Geertje of Imke door de brievenbus doen.

Tijdens deze actieperiode zijn er ook wekelijkse aanbiedingen waarmee je extra munten kunt sparen! De producten die in de aanbieding zijn komen wekelijks in de app en op Facebook te staan. Deze producten kunnen jullie bestellen via een berichtje. De bestelling kan via een tikkie worden betaald en wordt dan thuis afgeleverd. Zo hopen wij een mooi bedrag op te halen voor onze jeugdleden!